NH Camping´s håndtering af person oplysninger

Dataansvarlig


Camping A/S er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.NH

Beskyttelse af dit privatliv er vigtig for os og nedenfor vil vi informere dig om håndteringen af dine data, dvs. indsamling, behandling og brug af personoplysning.

Vores data-kontaktoplysning og dataansvarlig er:

Margit Bjærre                                       Marco Sejrup

E-mail: margit@nhcamping.dk            E-mail: marco@nhcamping.dk

60 25 77 94                                         74 662363
 


Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.
Vi gemmer kun data uden reference til en enkeltperson, såsom navnet på din internetudbyder, den side hvorfra du besøger os, eller navnet på den ønskede fil.
Disse data bliver udelukkende vurderet for at forbedre vores tilbud og tillader ikke, at der kan drages personlige konklusioner om dig.

Derud over gemmes der kun persondata, hvis du giver os dem frivilligt, fx. som led i en registrering, en undersøgelse, en konkurrence, en onlineansøgning eller indgåelse af kontrakt.
Du vil blive informeret i de respektive kontaktformularer vedr. formålet med indsamlingen af data.

Når du handler i vores butik gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt.
Dette sker i forbindelse med handel af campingvogn, trailer, telt, udstyr eller hvis din vogn, trailer, telt eller udstyr skal til reparation eller service på vores værksted.
Dine data er primært navn, adresse, tlf.nr og e-mail.
Dit CPR nr. skal vi kun bruge i forbindelse med indregistrering eller omregistrering af campingvogn eller trailer, samt ved finansiering.
Når vi har afleveret trailer eller campingvogn til dig, gemmes dokumentet i 12 måneder af hensyn til SKAT og makuleres herefter. Finansieringsdokumenter makuleres når lånebeløbet er udbetalt til os.

Anvendelse og videregivelse af dine data

Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling primært internt blandt vores medarbejdere hos NH Camping A/S
Men det kan også være nødvendigt, at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med.
Dette kan være forsikringsselskaber eller leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, der skal give garanti på varen og derfor har behov for at vide hvem du er.
Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål.
Vi kan forsikre dig om, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre vi er juridisk forpligtiget eller du har givet os dit samtykke.
Med din accept bruger vi din e-mailadresse til at sende vores nyhedsbrev, som du kan afmelde når som helst.

Samtykke og tilbagekaldelse

Du giver, når du er i vores forretning, skriftelig samtykke til, at vi må kontakte dig.
Hvis du ringer og bestiller en del, må du give os mundtlig tilladelse til, at vi må kontakte dig.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig og du kan efter henvendelse til os få dem slettet - medmindre der er nogle handels-og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes, f.eks. i forbindelse med garantier.

Oplysninger om datasikkerhed

Vi sikre vores webside og andres systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. Trods regelmæssig kontrol er komplet beskyttelse mod alle trusler ikke muligt.
For at undgå datatab, laver vi dagligt back up af vores data.
I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Hver gang du besøger vores webside, lagres den anonymiserede IP-adresse på din computer og internetudbyder, dato, varighed og tidspunkt for adgang samt navnet på den åbnede fil sammen med datamængden i en logfil.